oficina-2

Constructora de Solsona va ser fundada l’any 1984 per set treballadors que disposaven d’àmplia experiència en el món de la construcció. Aquest fet va donar accés a una clientela local que amb els anys es va anar estenent a diferents poblacions de les províncies de Lleida i Barcelona, majoritàriament.

L’Empresa disposa d’una llarga experiència dins el sector de la construcció, donada la seva gran versatilitat. S’ha treballat per particulars, empreses i administració, en un ventall d’obres molt variat des de reparacions, construcció de vivendes, locals comercials, naus industrials, manteniment d’indústries i fins a rehabilitacions integrals i rehabilitació d’edificis històrics.

Un altre gran actiu de l’empresa és el seu equip humà molt preparat, professional i amb molta experiència, que garanteix la feina ben feta.

La nostra empresa disposa d’un Sistema de Gestió de la Qualitat regit per la norma ISO 9001, que garanteix una millora contínua de l’eficàcia dels nostres processos.

Dins la història de l’Empresa destaca la rehabilitació d’importants edificis del casc antic de Solsona, com l’Ajuntament, la biblioteca Carles Morató i Ca l’Aguilar, així com, la restauració de la Plaça Sant Joan, del Vall Calent i del Pou de Gel de la ciutat.


Pou de gel de Solsona
Pou de gel de Solsona