Des de fa anys, existeix la preocupació per l’estat de degradació que presenten alguns edificis històrics com ara esglésies, palaus i edificis antics en general. Per això, es van crear els Plans especials de Protecció i Catalogació d’edificis, que estudien cada immoble per determinar-ne quin ha de ser el grau de protecció i assignar-l’hi una catalogació específica que determinarà el tipus d’obres a realitzar-hi, ja siguin de manteniment, conservació, reparació o rehabilitació.

La nostra empresa està especialitzada en la rehabilitació d’edificis històrics. Per tal de poder accedir a l’adjudicació d’aquest tipus d’obres cal disposar de la classificació empresarial adequada, requisit de capacitat i solvència que han d’acreditar les empreses en els procediments d’adjudicació de determinats contractes administratius típics. Nosaltres disposem de la classificació empresarial grup:K subgrup:7 que és la que correspon a la restauració de béns immobles historicoartístics.

Així doncs, Constructora de Solsona està preparada per assessorar-vos, i si ho desitgeu, fer-vos un pressupost a mida del vostre projecte.  Posteriorment, si ens feu confiança i decidiu tirar endavant amb la rehabilitació, ens encarreguem de tot: de la sol·licitud de permisos, planificació i execució dels treballs, assessorament… La nostra empresa ofereix a cada client un tracte personalitzat per tal de garantir un servei adequat en funció de les necessitats de cadascú.

Treballem per fer la feina ben feta i aconseguir la satisfacció dels nostres clients.